KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şehit Mehmet Yavşan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şehit Mehmet Yavşan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
Şehit Mehmet Yavşan Çok Programlı Anadolu Lisesi Dönüklü Mahallesi Selvi Söğüt Caddesi ONİKİŞUBAT/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Biz; öğrencilerimizi, çağın gerektirdiği anlayışa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanıma sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran bilgi ve becerisini hayatına yansıtan görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiğinin bilincinde olan bireyleri mutlu ve başarılı olacağı bir hayata hazırlamak için varız
Misyon
Biz Kahramanmaraş Şehit Mehmet Yavşan Çok Programlı Lisesi olarak; öğrencinin kendini tanıyıp bilmesine ilgi ve yeteneklerini arttırıp geliştirmesine, içinde yaşadığı sosyal çevreye uyum sağlamasına, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazanmasına, kendini bilgi çağında bilgi toplumunun, kendine güveni olan ve hayattan zevk alan bir üyesi olarak görmesini sağlamak. Yüksek öğretimin ve ülke ekonomisinin ihtiyacı olan kaliteli, içinde yaşadığı sosyal çevrenin milli ve manevi değerlerine saygılı, kendine güvenen, karşılaşabileceği zorluklarla mücadele edebilen, ilgi ve beceri sahibi kişiler yetiştirmektir.
08:00 - 15.50
Kalorifer (Kömür)
Ulaşım
Ulaşım aracı olarak kalkış noktası köy garajı olan S.S.Fatih 76 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi otobüsleri kullanılabilir.
Dönüklü Mahallesi Selvi Söğüt Caddesi Üzeri
İl merkezine uzaklık 25 km.